WP_20161030_13_10_04_Pro.jpgIMG_6607.JPG                                                           

                                                         

                               

         Faunin kanssa syksyllä 2016                            Jimi ja Janz  2017 agilityn möllikisan 3 sija                                 

Olen Taija Järvelä-Välimäki Nokialta. Ensimmäisen suursnautserini, Zimyrs Anninan hankin vuonna 1985 sijoituskoirana. Olen kilpaillut  omistamillani koirilla palveluskoirapuolella jäljellä ja haussa, harrastan edelleen jonkinverran palveluskoiratouhuja, en niinkään tavoitteellisesti vaan omaksi ilokseni ja tietenkin myös koirien.Kotona asuu tällähetkellä suursnautseri SF MVA Stator Janzi,  ja jonka kanssa olen suorittanut  BH-kokeen ja JK1,sekä Janzin tytär Lexi, sekä kääpiösnautserit Windy ja Kara myös Jimin koira Sani oleilee meillä paljon.Agilityä hiukan harrastan myöskin lähinnä Jimin innoittamana,hän on harrastanut Sanin kanssa nyt kolme vuotta.

Faunista joka oli jo 10 v.jouduimme 28.12.2016 sairauden takia luopumaan.Muut koirani jotka ovat kääpiösnautsereita ovat joko sijoituksessa tai yhteisomistuksessa.Tyttäreni perheessä asustelee Landseri ja mäyräkoira. Lapsista Jimi on kanssani eniten reenannut pitkäjänteisesti,joskin muutkin kyllä osaavat lasten luontaisella mutkattomuudella.

Ensimmäisen suursnautseripentue syntyi 1989. Kesällä 2019 oli 15 suursnautseripentue.

Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä,hyvähermoisia, pitkäikäisiä koiria, jotka tuottavat omistajilleen paljon iloa.Kasvatamme myös musta-hopeita  kääpiösnautsereita. 

Olen jäsenenä Kennelliitossa, Palveluskoiraliitossa, suursnautserikerhossa, kääpiösnautserikerhossa, Nokian palveluskoirakerhossa,
 Suomen Koirankasvattajat r:yssä ja Pirkanmaan Riisenisteissä joka on rekisteröimätön yhdistys.


                 jimi ja sani esine 2016.jpg     jimi janz esine 2016.jpg

                Jimin Sanikin hakee hienosti                                  Jimi ja Janz

 

          .Minä ja Janz

           IMG_5411 (2).JPG    IMG-20190505-WA0010.jpg